


- Утре е 30 годишнината от сватбата ни, искаш ли заколим прасето?
- Защо, то какво е виновно?! Брат ти ни запозна...

- Вселайко!
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Независимо дали ги поднасяте сладки или солени, те със сигурност ще се превърнат в нов любимец на трапезата ви
За тях няма да ви се налага да висите дълго в кухнята
Стават буквално за 15 минути, опитайте ги още утре сутринта
Защо се казват така ли? Защото всяка мекица е с големината на тигана, в който ги пържа и стига за обилна закуска на един човек
Тестото може да изпържите на момента или да го съхранявате в хладилник за уикенда
Много лесна рецепта без мляко и яйца